ВОЙНА

Тема в разделе "А поговорить?", создана пользователем Микола Миколайович, 27.02.22.

1. Professor

Professor Модератор

Прожил больше недели на берегу Днепра , удочки нашел в заброшенном сарае .
    Так и не смог взять их в руки для ловли - не смог , не то время сейчас .

lawfish, kachkay, Hunt и 6 другим нравится это.
  2. Реклама

Реклама

3. Sanek

Sanek Модератор

IMG_20220319_102559.jpg
    Потрапило на очі. Але це не на часі. То після перемоги.
    Слава Україні!!!!!!

4. Микола Миколайович

Микола Миколайович

Я так мислю, що Путлер замислив таку ж стратегію як і на Донбасі, в разі припинення вогню и перемирення , то в нього буде цей коридор як відвойованна ним територія... Нічого нового в кацапській стратегії не з"явилося. СЛАВА УКРАЇНІ !

5. Микола Миколайович

Микола Миколайович

Україна понад усе ! Моє вітання Валероне. Мені приємно було читати твого поста... Як правильно ти помітив , шо я "пропав" з форуму опісля 2014 року... я ще в той час зрозумів ,що потрібно захищати інтереси України і перейшов на політичні сайти... і моя "війна" з кацапською ордою почалася з того часу. Я там пояснював багато ватникам і доказував їхні хибні думки з приводу захоплення наших теріторій і Криму і Донбасу. З кацапами в мене війна непримерима.... гарний кацап це мертвий кацап... Їхнє вороже ставлення я бачив на собі , в роки перебування в Заполярьї. в місті Мурманськ. Був час працював неподалік міста Пенза ,ще працював неподалік Самари ... і в ті часи в них , у кацапів пробивалися погляди сверхдержавні, імперські. Мовляли - понаєхалі сюда хохли... Ставлення до українців було "натянуте" , часом просто вороже. Ну , щось я відволікся від нашої теми...Ось увесь цей час ,ці декілька років мене не було на форумі... але інколи заглядав, на рибалку виїжджав рідко , Десь рік , два по тому частіше їздив більше на Салтів взимку, навіть викладав пости на форумі... але не активно приймав участь на форумі...Ще болячки в мене з"явилися.... ну то звичайно в моєму віці. А з НІВОЮ, гарно зробив... я теж міркував на цю тему ... але мені тяжко пересуватися і виручає тільки НІВА , а ВАЗ 21083 потребує затратного ремонту... але людям допомагаю зараз з ремонтом авто , як і раніше, чим можу тим і радий допомогти. ..... Зараз знову чути вибухи від мене в сторону Дергачів...Буду іти в сховище. .... до ЗВ"ЯЗКУ. СЛАВА УКРАЇНІ !

Последнее редактирование: 20.03.22
    kachkay, Sanek, С197.9000 и 4 другим нравится это.
  6. Валерон

Валерон

7. Виталий Васильевич

Виталий Васильевич

Про кацапів. Мій брат за радянських часів проходив строкову службу в м.Серпухів. Одного разу мій батько (земля йому пухом) поїхав провідати сина. Зупинився у якойсь жіночки, яка здавала місця для ночівлі. Приватний сектор. Подвір"я заросле бурьяном в зріст людини, тільки стежка протоптана до вбиральні. Яблука, груші (які вон там у кацапів) падають, гниють. Ніхто не збирає. Батько зайшов якусь палицю, з консервної банки зробив щось на кшталт зйомника,познімав, поскладав у якісь коробки, бо йому було боляче дивитися на таке неподобство. Але головне було попереду. Батько з собою брав різні смаколики: сало, домашню ковбаску, кров"яночку, сальтисон і таке інше. Так от під час вечері ця жіночка каже: от ви там сало їсте та ковбасою закусюєте. Батко їй і каже: так заведи кабанчика, корми його, трави цілі хащі у дворі. Є молокозавод у місті, бери обрат, добавляй хліба, ріж буряк, додавай крупи, відсівки... ну і таке інше. І буде тобі і ковбаска, і сало і все інше. Відповідь ( мене ще тоді вразила до неможу) - так це ж працювати потрібно! От в цьому вся сутність кацапської душі. Хай хтось працює, а ми можемо тільки їсти, та ще й якби на халяву.От так.

8. Микола Миколайович

Микола Миколайович

Васильєвич я теж таке бачив особливо це було помітно під Самарою... там є жд.зупинка Безенчук... там по селам зовсім нічого не росло, правда бачив картоплю посаджену та маленьку ділянку цибулі...ще яблуневі садки...домівки з дерева, почорніли від часу , тільки вікна пофарбовані, у дворі немає а ні паркану а ні дороги ... так і мешкають у багнюці...По містах картина трохи краще... народ різний,дуже полюбляють біленьку та красненькупо бідності,а загалом п"ють бражку... самогон не встигає діждатися до перегонки з бражки до чистого напою... картина неприглядна, дуже лаються , навіть малеча посилають на три літери... Це для мене було дуже дивно. Це ж Росія...Є багато чого сказати про кацапське життя...але немає бажання писати про цей припиздоханий народ...нехай їм грець паскудам... СЛАВА УКРАЇНІ !

9. Дикий_Кот

Дикий_Кот

Добрый день. С завтрашнего дня начинаются занятия в университете, онлайн дуально. Помимо этого я совмещаю в поликлинике 26. Там есть круглосуточный травмапункт. Есть возможность делать травматологические снимки и снимки ОГК (лёгкие). Сам делаю снимки вместо лаборантов, ввиду отсутствия таковых, и сам описываю их. Так же консультирую по общесоматической патологии. Пусть все будут живы и здоровы. Но если не дай Бог у кого-то из вас будут проблемы со здоровьем обращайтесь. Постарсь помочь всем.
    0506320884 Алексей

10. Дикий_Кот

Дикий_Кот

Я я всё своё снаряжение осенью оставил на даче ( за русской Лозовой, ближе к проходам) Пипец, а там уже были РФ, и возможности забрать нет. Все, что лет 10 собирал покупал может пойти коту под хвост. Понимаю, что не это сейчас главное, но всё равно обидно остаться без всего рыбацкого арсенала.

11. Валерон

Валерон

Хлопці привіт, як там Харків рідненький?
    Бо ще не читав новини, тільки зайшов до квартири, півдня працював з волонтерами з 8 години, потім з 15 години бігав по місту в пошуках магазинів тканин, шукав "некондіцию" по тканинам, дефіцит це зараз, всі плетуть сітки маскірувальні... а сіток багато зараз не буває...

Сьогодні вперше пожав руку браконьєрам, місцевим браконьєрам, вони нам привезли сіток...
    Дожився, що браконьєрам руку жму...
    Точніше правильно сказати, дожилися, що і браконьєри приймають участь в захисті країни!