ВОЙНА

Тема в разделе "А поговорить?", создана пользователем Микола Миколайович, 27.02.22.

1. Валерон

Валерон

Та всі ми стали спецамі по звукам і напрямами... ми коли 24 лютого ввечері перебралися до центру міста, в офіс конторы де батько працює, в них своє приміщенні, в минулому сталінський клуб, а там шо стіни, шо підвал такі що чуєш коли десь рядом вже гупає або падає.

Ми вважали що центр буде самим безпечним місцем, особливо історичний центр, але коли почало прилітати на площу, то прокляли ...ла і зрозуміли шо треба з центру виїжджати, таке не робив навіть Гітлер, історичний центр міста майже не чіпав. Був випадок, тільки ми піднялись з підвалу до офісу, встигли поїсти, вмитися та пішов я до WM, і тут прелетіло до зоопарку, а вікна з WM виходили до паркану зоопарку, трясця я так швидко на горшок не ходив навіть коли сазан клював, очищення шлунку пройшло майже з 100% кпд ! Виїжджали 2 березня, під декілька привітів від окупантів метрах в 100-150 від нас, а тут вже пройшли перевірку нервова система та реакція ! Загалом є уявлення на все життя, але такі уявлення не бажаю нікому...

Последнее редактирование: 20.03.22
    Микола Миколайович нравится это.
  2. Реклама

Реклама

3. Валерон

Валерон

4. SAN

SAN

Парни, добрый вечер!
    Сегодня соседка (в годах женщина) с просьбой обратилась, можно сказать, поделилась бедой своей, у нее брат в Слатино живёт, его там присматривали внучки. Уже дней 10 никакой связи нет.
    Может есть кто из Слатино или знакомые оттуда, с кем связь есть, кто смог бы хоть какие то вести сказать, напишите мне в личку, плиз.
    Заранее благодарю!

5. сенсей1978

сенсей1978

По поводу помощи,в этом движении с самого начала войны.Кидал клич о помощи на форуме отозвался только один человек,низкий мой ему поклон.У человека хоть и не было что спрашивал но предложил что есть.А все утети понторезы что в мирной жизни пиарились тут ,не буду в конкретику включатся , хоть есть и деньги,связи где они.Юбки одели и за бугор будут после войны выкидывать рыбалка с Польши и ТД,а как хочется ошибаться и эти люди боронят Неньку на всех фронтах военном медицинском, волонтеров,коммунальном.Слава Украине!

6. сенсей1978

сенсей1978

Николай Николаевич низкий вам поклон, благодаря таким как вы мы победим, всё будет Украина!

7. Виталий Васильевич

Виталий Васильевич

Анатолій Леонідович! Пишаюсь тим, що маю честь бути з Вами знайомим особисто! Земний уклін! Ми переможемо, бо правда за нами! Слава Україні!

8. Валерон

Валерон

Доброго ранку, ми з України!
    Знаєте що, війна війною, а життя йде все одно, і у когось воно проходить під залпи градів...
    В мене у шкільного друга, однокласника, 28.02, від онкології (рак легенів), вмер батько, за пару тижнів до війни сліг, був вже на наркотиках... майже дві доби його не могли забрати, швидка на могла приїхати, вони жили на Північній Салтівці... а хоронили його під залпами градів...

Класний дядько був, рибалка також і з почуттям гумору, все думали разом з ним та другом поїхати на риболовлю, а все якось відкладувалося...
    Так що не відкладуйте на потім що можете зробити зараз...

Отаке життя...
    Пригадав цю історію з приводу, що мені сьогодні наснилося що батько та мій дідусь (господар Ниви моєї), разом на рибальці...

9. Валерон

Валерон

Доброго ранку ! Це я так розумію Вы вже готуєтесь до трибуналу над Путлером і Ко ? Молодцом, підтримую !

10. диментий

диментий

Ну здесь ненужно быть военным чтоб знать для чего летают пустышки !!
    И чаще воляються ступени отработанная гильза .
    Первое обнаружить цели .
    Второе это конструкция ракет .

Кому война кому сейчас учеба !!
    Главное знать и не бздеть , ну и пацы не совать куда не нужно . И если свами дети , пусть даже не на Салтовке обнимайте берегите и разясняйте !!! Все и почему чтоб до самых правнуков помнили как меняться люди за 78 лет.
    Когда наша земля укрыла тех ребят , и хоронит уже не людей а орков !!! Гребаных замбоков .

kachkay нравится это.
  11. Микола Миколайович

Микола Миколайович

Мне тоже так думается... его свои уберут и замаскируют под несчастный случай или плохое здоровье...Путлер сейчас похож на кобылу , которую понесло ... а впереди пропасть ...

kachkay, byrevich, tynnyt и 6 другим нравится это.