ВОЙНА

Тема в разделе "А поговорить?", создана пользователем Микола Миколайович, 27.02.22.

1. Микола Миколайович

Микола Миколайович

Зравствуйте... есть в мастерской старая электроплитка с открытой спиралью ...если такой вариант подходит , забирайте.

2. Реклама

Реклама

3. Yershtvoyoumedd

Yershtvoyoumedd

Сьогодні вночі спав роздягнений – це вперше за 30 днів війни. Яке блаженство! Ще й не бомбили в додаток. Прокидався кілька разів, прислухався, була тиша. І не те, щоб ми не роздягалися весь цей час, роздягалися, милися регулярно, дякувати Богові вода є, але спали завжди одягненими. Раптом бігти до підвалу, не можна гаяти час. А сьогодні.... Господи, дякую! І зараз тихо. Але ця тиша турбує. Напевно, росіяни підвозять ракети і снаряди, підвішують бомби, заправляються. Не вірю я зараз у добру тишу.

4. Микола Миколайович

Микола Миколайович

Це мене теж бентежить... та ще є інформація про примінення кацапами хімічної та бактерологічної зброї...Мало того , що вже примінили фосфорні бомби в деяких містах ... Ця тема зараз висить у повітрі ... Про це інформують американські служби... як вони раніше інформували нас про відкритий наступ....А ми ще і не вірили їм,... думали що це провокаційна інформація... Так і зараз ... по тому вмикайте мізки і думайте , як далі зберегти своє життя... В мене самого немає такого рецепту... знаю що для цього потрібно цілком ізольоване бомбосховище без доступу повітря зовні...голова йде обертом від таких думок...А в голові путлера така маячня , що все може зробити... Блять ... коли ж він перекинеться ? або йому допоможуть в цьому...

5. Микола Миколайович

Микола Миколайович

6. Валерон

Валерон

А я забив вже на все це, шо буде то буде, не буду пригати із штанів рятувати там життя/здоровья... досить того що з виїхав з Харкова ненавиджу це за себе, не зміг перебороти сестру... її кожне слово бісить...

7. Sanek

Sanek Модератор

Ти все вірно зробив. Державі і армії можно і треба допомогати не тільки сидячі під обстрілами. От уяви як що б зараз всі лишились в Харкові, що б було? Зараз всі повинні працювати на перемогу, на тому місці де вони знаходяться.

Professor, amigo72, kachkay и 7 другим нравится это.
  8. SAN

SAN

Всем добрый вечер!
    Парни, спасибо всем тем, кто откликнулся на просьбу!!!
    На сейчас вопрос решился следующим образом: соседка вышла на волонтеров и ей передали хорошие новости- все живы, держатся вместе, она небольшую передачу туда передала. Поблагодарила и сказала, что пока все нормально и вопрос решился.
    Дай Бог, чтобы действительно все решилось и они в скором будущем встретятся.
    Ещё раз благодарю всех откликнувшихся!
    С уважением, Алексей.

Shura70, Vezdexod, kachkay и 5 другим нравится это.
  9. Микола Миколайович

Микола Миколайович

Наши харьковские фигуристы показали высокий класс фигурного катания на льду во Франции... Я ГОРЖУСЬ ИМИ...СЛАВА УКРАИНЕ !

СнимокКАПЕЛЮХ.JPG

10. Микола Миколайович

Микола Миколайович

Хорошие разделочные ножи ,.. маленький ножик потоньше заточить и шкурку снимать удобно...
    ув. Yershtvoyoumedd, вы охотник ?

Yershtvoyoumedd и Валерон нравится это.
  11. Валерон

Валерон

Доброго дня всім!
    Трохи і я скажу пару слів, получив Єпідримку, переказав через дію 550 грн на рахунок ВСУ, сходив купив 1,5 блоки цигарок, зняв 600 грн та все це відніс до волонтерів котрі збирають необхідну допомогу хлопцям на передовій! Також дізнався де є оптова база, щоб купити їм необхідних харчів довгого сроку тривалості!

Чекаю на пенсію, та знову піду трохи транжирити !
    Ну і продовжую працювати з волонтерами, "воюємо" з сітками, кікіморами... сьогодні будуть відправляти сітки в наше з Вами рідне місто!

Все буде Україна, перемога за нами ! Вірю та впевнений в ЗСУ, та в тих хто працює на захист України !!!