Спасибо за ответы! Я имел в виду исключительно дорожное покрытие, а то я собираюсь в город, а меня пугают блин. Запаска у меня сдутая и диск другого размера... Кстати, еще пугают тем, что на днях у знакомого забрала тероборона внедорожник. Интересно, это массовое явление?
Что то мало верится, что просто так взяли и забрали, без причины ничего не бывает ...если конечно это правда...
Якщо Ви або хто інший порушили пдр, то можуть забрати, а якщо з "вихлопом" або нетверезі то забирають 100% ! І з цим я згоден теж на 100 % ! І забирають не тільки внедорожники, а те на чому порушували !
Вот! Люди ціною своїм життям ризикують кожен день заради наших життів, а тут людина пеклується як уникнути того щоб машину не забрали... я розумію що на нього може вона збирала довго, або купила на останні гроші, або просто шкода своє майно, це все зрозуміло... але питати про дороги через які можна їздити і щоб не забрали майно, в той час коли інші не жаліють своє життя... Таке враження що людина з війни хоче вийти як то кажуть "сухим вийти з води"... і щоб майно при собі залишити.... Вибачаюсь, замовкаю, бо сьогодні нервовий день був трохи, емоції...
Так і є ... і таких зараз я особисто знаю декілька чоловіків... які стоять у черзі за гуматітаркою разом із жінкою та ще і дитину поручь з торбинкою мають ... а ті люди , застарі бабусі, які поволі шкульгають , не встигають отримати ці харчі... таке вже не один раз бачив... і це мені дуже огидно , що поруч є такі нелюди... по іншому їх не можу назвати ...
Та це сіль на рану... тут бачив одного на Порше Коєні, машина в роках, але не проста... стояв в черзі за гуманітаркою... номера харківські до речі, і більш того його машина стояла в Харкові на одній стоянці з моєю та батька... Я особисто від гуманітарки відмовляюсь поки що, там де я з волонтерами працюю волонтери пропонували гуманітарку взяти піти, поки що відмовився, також відмовився від обіду котрий привозять волонтерам місцеві, вони трохи ображаються, але я як майже чесна людина в своє оправдання кажу: поки що не потрібно, є що їсти, да і невдобно, тут люди сім'ями живуть в школах, дітсадках, краще їм зайва порція дістанеться... Про Порша це один з волонтерів і рассказав, потім подивився я і сам на цю "сіроту"...
А де він казав ? Щось я не побачив, старий став, і нервовий... Схоже на бота з "контори" або під "конторою"... є досвід спілкування з ними, особливо за крайній місяць...
Я теж не бачив, щоб він писав, що він перевізник і перевозить людей ... недавно одному перевізнику стартер на Т4 ремонтував.