Гарна НІВА ... Нехай подовше послугує на захист нашої країни. Респект і пошана твоєму сину і усім людям, хто допомагає нашій армії ,країні вистояти проти падлючого ворога. СЛАВА УКРАЇНІ !
Ви цілком праві... головне люди . в основному складі у Харкові мешкають гарні люди . справжні укураїнці... було багато громадян у котрих була мрія знову побрататися з росіянами , але опісля перших обстрілів у них така думка змінилася... Вони зрозуміли що таке Росія, і хто такі кацапи. По останнім данним з фронту самі тяжкі обставини з захистом у нас В Маріуполі...Дай бог їм наснаги і сили відстояти місто. Харків , слава богу , відстояли... Звичайно нам не відомо що втемішеться в голову маразматика Путлера... Але його орки вже втратили на харківщині багато техніки і гарматного м "яса... Путлеру зараз позаріз потрібен прямий вихід до Криму для прямого сполучення з материка, потому він там кинув усі свої сили ... А ми вистоємо і вернемо назад і Крим і Донбас... СЛАВА УКРАЇНІ !
Вот только не понятно, как они смогут этим коридором пользоваться Горой кацапских трупов его огородят
Доброго вечора, ми з України! Хлопці, я трохи повертаюся, але не з привиду щоб тут в срачах брати участь, а більш знати хто як, як Харків... Бачу Миколай Миколайович повернувся, а то якось пропав зовсім... Тільки відкрив форум, бачу пару тем тільки більш менш живі, ну то зрозуміло зараз інші діла, більш важливіші ! Ось зараз буду читати, цю тему... Щоб не було питань та різних размов, скажу одразу наперед, я майже на Західній Україні, тиждень були в центрі міста, потім було прийнято тяжке рішення виїжджати на Захід, рішення було не моїм, і навіть не батька, ну то все лірика... для оборони міста рідного, та всієї країни, чим можу допомогаю в тилу. Приймаю участь в плетінні маскірувальних кікімор, сіток, тобто по краплі допомогаю волонтерам, допомогаю по можливості своїм деяким друзям котрі були і раніше не дуже гарному фінансовому стані, а зараз тим паче, трохи віддаю на рахунок ВСУ, віддав хлопцям на потреби міста та його оборони свою Ниву... людина доречні як виявилося теж рибалка, домовилися що після перемоги мы разом поїдемо на рибалку, покажу йому місця (кому кому, а людині котра приймає участь в захисті рідного міста, мені не шкода показати місця ці, ці хлопці заслуговують і не таке). Позавчора моя Нівочка була в районі ринку барабашово, допомогала хлопцям там дещо евакуйовувати... Ось якось так... За ці три тижні по іншому став дивитися на багато які речі... їжу, одяг, гроші, близьких людей, тощо... Але, я вірю в перемогу, і кожен як може її зближує. Тільки перемога, іншої думки я навіть не допущаю! Слава Україні! Героям Слава! Смерть ворогам! А хто вважає інакше йде за руським війсковим кораблем!
Прочитав тему, приємно здивований як ця нелюдь об'єднала людей, навіть форум, де було всяке... а зараз тут люди об'єдналися і працюють над тим як домогти... Воно хотіло нас росколоти, але трохи само себе переграло, та нас об'єднало... Но якось не дуже хотілося щоб об'єднання було через таку ціну...
Згоден, Саню ! Але чесно кажучі, соблазн є поїхати... тут в 15 км Дністер, і кажуть богато блокпостів, шастать не можно, можуть стреляти. Правда чи ні, не знаю, перевіряти не дуже хочу. Перевіримо це після перемоги, обов'язково якось приїду сюди на рибалку! Але маленьку вудочку попловкову купив, щоб іноді відволікатися якось, тут є маленька річка в місті.