Кто возьмет котенка, тому десять рыбалок бесплатно на ,Рыбном месте, к лотку приучен, дисциплинирован!
Трускавець. Осінь 2023 року. Реабілітація. Почав я помічати, що в попільничці пропадають «бички», недопалки. Налаштував один смартфон як камеру з датчиком руху і поїхали ми на рибалку. Тягну щуку і тут приходить сповіщення про рух перед камерою. Ось що на записі… Усім добра і миру!
Вітаю! Так і є, синички завжди їх тягнуть)))) Навіть з консервної банки достають, ще й раздьзобують фільтр)
Осінь 2023 року. Трускавець. Реабілітація. Поїхали ми якось на рибалку… Дружина привезла, посадила мене на крісло, а сама пішла в машину чекати «перший хвіст». Не встиг я дістати спінінг, як зібралися глядачі. Півгодини переговорів результату не дали. Довелося їхати на інше озеро. Всім добра та миру! P.S. Дякую дружині-красуні за поїздки, допомогу у витягуванні риби та фоторепортаж
Зайшов з сусідом у флігель по кружці чаю випити, а воно о))). Кажу йому ану геть з нашого місця, а воно падлюка нам отаке))).