Мой товарищ прям тащится от такого бреда)), уже и заготовки нарезал, Ну вот 100% уверен, что пользоваться этой фигней никто не будет)
Неделю спустя... Ярких красок особо не добавилось. Вкинули картоху. Земля сухая, нужен дождик. Рассада в парничке. Сирень готовится к цветению. Птички вернулись с теплых краев. Целыми стаями... Грибная полянка. Оригинальный тремпелек. Племяш сделал своей маме. На этом пока все.
На выходных была проба пера по скрещиванию винограда...прям Мичуриным себя почувствовал . Отправлено с моего SM-J500H через Tapatalk
Доброго ранку, шановні. Ще вчора просив рідних пристреліти мене прям на городі))). Ну от навіщо все це?))). А я зрозумів, щоб на травневі свята трошки порибалити, а потім ще більше попрацювати на фазенді))). І саджав, і копав, і культивував, і їздив.... Спина не гнеться, руки тримтять і не слухаються, але всі задоволені, окрім.... Трохи фото Знайдіть солов'я) А це брошені дачі, такі гарні будиночки,. Продавати не хотять і їздити теж((( З повагою, Сергій М
Вечір добрий, шановні. Ось і минулася триденна каторга після одноденної риболовлі. Не все так страшно було, як гадалося. Було нас п'ятеро: я, дружина, сестра дружини та двоє найголовніших помічників. Завдяки хлопцям зроблено було дуже багато. Дача після зими квітне. Майже все привели до ладу. Навіть час на відпочинок залишився. Трохи фото: Вечір біля каміну - романтика))) Знайдіть горлицю)) Залишилося допомогти жінці посадити розсаду та огірки на вихідних та можна і до СВ трохи готуватися. Дякую за увагу. З повагою, Сергій М
Парадокс.... В прошлом году пара рассады капусты никак не хотела расти. Осенью так руки выдернуть и не дошли, остались в зиму. Так она перезимовала и цвести собирается.
Вечір додбрий, шановні! Наближається завершення посівної, а там трохи можна і перепочіти на рибалці. Половину - 350 кущів "падіморов", дві грядки огірків, і т.і. Загалом, все прибрано, посаджене, квітне та пахне. На городі в мене все під лінію, все під шнурок, ну то такий у мене "бзик". Якщо щось робити, то треба робити це гарно і красиво. Трохи фото, та відпочинок. Конвалії Дякую за увагу, З повагою, Сергій М.