Добрый день, друзья! Буду выкапывать у себя на клумбе несколько кустиков форзиции. Если кому то нужны- отдам с радостью.
Ранок добрий, шановні. З вечора п'ятниці приїхали на дачу. Я та моя "молодая команда". Як заажди чогось підсмажити. На цей раз піймав камбалу чималеньку та трохи мароканської скумбрії, бо на м'ясний шашлик вже не можу дивитися Доки всі ще сплять, пішов трохи пофотографувати по дачі та подивитися, що ще треба зробити. А там краса: все квітне і родитиме "тьфу-тьфу". І яблука і персик мабуть будуть. Далі фото. Трохи пізніше і на город піду. А завтра зустрічай Хижак.
Ще трохи фото і готуватися до риболовлі. Забув тільки виноград сфотографували-оклигав та багато зав'язалося гронів. Невеличке поле люпінів та вікі. Як сидерат. Потім треба переорати.) Гарбузи та бахча Перші кабачки Падімори попідвязував Дякую за увагу. Відпочів клас. Але вихідні тривають....))) З повагою, Сергій М.
Трішечки помиляєтесь. Раніш теж так думав. Але зараз природа настільки непередбачувана і змінюється, що може ще й диких мавп будемо спостерігати на фазендах. От приїжджаю по обіді минулої п'ятниці на дачу, а сусід мені і каже, що в тебе на буряках заяць ліжечко зробив і ще вони твій горох їдять. А я йому й кажу: "То мій заєць, а от що ти робиш на моєму городі і звідкіля ти знаєш де в мене що росте". Така вона природа...
Саша, а фото свежие? Дело в том, что "Чкалов" у меня уже неделю как отошел, последние были черные и начали гнить.