І ще раз вечір добрий, шановні). Прямо з випускного попрямували на фазенду. А там "лєпота" - нічого робити не треба, майже. Бо пройшов рятівний, на мою думку, дощ. На город вийшли тільки по обіді. Вже зібрали перших огірків 3-4кг, кабачки і т.і. Як каже мій батько: "На дачі найприємніше - це збір врожаю". Цілком погоджуюся. Ну і знову фото, мабуть вже набрид. Скоро на рибалку. відбудований після потрапляння молнії сарайчик на городі. Дякую за увагу. Побіг дивитися ЧМ2018 З повагою, Сергій М.
Сегодня наконец оборвали Мелитопольскую, в этом году переопылилась с Чкаловым, вкус и размер просто супер, будем делать варенье, так как не знаем куда просто давать, обьелись все.
Пока я неделю трудился в Харькове , супруга украсила двери душевой и туалета , в живую выглядит "ярче"....
Хороший клев....а я сегодня сменился с суток , после усиления, приехал на дачу.....а тут электричества нету, вчера ураган прошел. Готовлю еду на костре Отправлено с моего SM-J500H через Tapatalk
Така ж фігня. Вчора після урагану ввечорі врубилося світло. Це перехлеснулися дроти(сам бачив). А на городі було. Так пішли готувати на город з плиткою та електрочайником))
Давно не делился данными радостями . На смартфоне накопилось немного... Периодически привожу домой дачные подарки... Что - то интернет вообще не хочет трудиться попробую позднее...