Вторая волна урожая. Плодоносит первый год. Плодов было немного, поэтому и размерчик порадовал! А по вкусу - просто не передать словами!!!
Персики хорошо размножаются косточками. И сорт особенности должны сохраниться. Садить осенью, не глубоко, просто присыпать слегка. Заплодоносит на 3-4 год. У кого выпросить косточек, думаю, понятно.
Ще раз вітаю, шановні. Доки сімейство насолоджується Карпатськими краєвидами, а я холостякую, фазенда потребує роботи)). я як бджола, вірніше як шмуль
Продолжал и я яблочно-виноградную тему. Виноград ещё недельку и будет готов, такого урожая еще не было, сорта Кадрянка, подарок Запорожью и Янтарный, гроздь навскидку до 3 кг, яблоками в этом году никого не удивишь, но яблоне 3 года и дала почти ведро крупных очень вкусных яблок, сорт слава победителям естественно Украины.
Доброго дня, шановні. Триває боротьба за врожай. Правда вже трохи легше стало, бо сусіди активно допомогають в сборі, коли мене там не має. Хотів пофастатися віноградом та падіморами, але киш-миш,якого було дуже багато кудись подівся))). Падімори на городі теж, яблука тільки на верхівках. "Маладцы"))) Але все одно жалкувато- не врожаю, а власної праці(((. Ну нічого нам теж вистачить. Гнівитися гріх. Цей рік дуже врожайний. Ну і трохи фото: Це були падімори на городі, я їх теж не помітив) А це на дачі, там все гуд) Віноград ще зелений хай сусіди поласують, якщо не встигну Хоч встиг зірвати антоновку. Мочені яблука будуть Самець))) Ось поки все. Карасі та коропи сняться, але поки не вистачає часу Дякую за увагу, З повагою, Сергій М.
Доброго дня, шановні. Це знову я, мабуть вже дістав своїми падіморам Ну не можу вирватися на риболовлю. Хоч лусни. Коротенько: літо добігає кінця, ночі вже холодні, завершується і збор врожаю. Мабуть на свята вирвуся все ж таки порибалити. Дозвіл отримано Персики рясно вродили перший раз за 10років Чорнобривці посіяла мати (с) Буду торгувати "на стаканчик" Була і уха і шашлик, і морозиво Ну і падімори, куди ж без них))) Із неприємного: Весь район Нової Покровки, Введенки і дачі, і поля теж опутано померанчевими дротами з датчиками. Шукають сланцевий газ. Народ виходить протестувати, бо кажуть, що в Зеленому колодці вже пробурили свердловину і вода з колодязів та свердловин зникла. Правда чи ні не первіряв. Тому прошу пробачення за неперевірену інфу. Але фото дроту з датчиком, який повзе біля мого городу додаю: Дякую за увагу. З повагою, Сергій М
Доброго дня ,как житель Зелёного колодца могу сказать про воду в скважинах и колодцах - она ещё не пропала но уровень первой воды стал меньше по глубине (хотя это может и с засушливым летом связано) . Вышек действительно много набурили ,народ даже выходил протестовать и подпортили оборудования на круглую сумму но это не помогло получилось как всегда - "собака лает а караван идёт" .