Вечір добрий, шановні. Збори врожаю з фазенди тривають. Я загалом не керівній посаді зараз, та головний охоронець гамаку. Лодирюка - я. Бастую бо хочу на море Трохи фото: Лаванда А це інтернет кідалово. Жодного червоного помідору з усіх власноруч вирощених саджанців. Жінка замовляла нісіння різноманітних сортів Нічний персик Кльовий перець Соррі - це я на керівній посаді, або на бойовому посту - спостерігаю як інші працюють Ну дуже вже мені не хочеться працювати, а байдикувати Дякую за увагу. З повагою, Сергій М
Добрый день! Саженцы не продаёте? уже который год пытаюсь ежевику вырастить на даче и всё никак(( осталось 2 кустика, и на тех усохли побеги с ягодами почему то((
Продажей не занимаюсь, а презентовать смогу, осенью прикопаю, если хорошо перезимует то весной будут уже хорошие 2х летки с цветочными почками.
Не знаю так совпало или карантин посприятствовал но решил в этом году разбить очередной сад, несмотря что у меня уже порядка 10 плодоносящих яблонь, 6 груш, пару слив, черешни и персики и наверное столько же по 4-5 лет, но фруктов много не бывает вот и решили с женой ещё посадить, тем более есть у меня свободный кусочек земли порядка 10 соток, который мне давно не давал покоя из-за своего простоя, жена ещё зимой по акции заказала в Артёмовском питомнике ныне Бахмут хорошие сорта яблонь 12 шт, груш 12 и сборный черешня, персик, слива 10 шт, была правда капитель с отправками, долго морозились но слава богу прислали и надо сказать саженцы действительно хорошие, вообщем за 2 дня посадили почти все, завтра досадим персик и черешню поближе к дому и будем ждать урожай, всем здоровья и побольше кушайте витаминов
Вітаю шановні, Давненько нічого не шкрябав. Рибалка була пару тижнів тому, але суттєвого нічого не піймалося та й погода була так собі. Основний напрямок було зроблено на підготування дачного сезону. Сьогодні банда моя відмовилася їхати зі мною. Вербна неділя - робити загалом нічого, вдома сидіти не зміг. Поїхвав обризкати ділянку гербіцидом від бур'янів , та трохи розвіятися. В місті вже все квітне та буяє, а тут ще все тільки розпочинається. Трохи пофотографував та додомку. А це вже допомогають по сусідськи. Не встигли..Кинули мішки. Це якийсь вовчик на небі, або ще якась тваринка, або дія гербіциду Тут чіткіше Поки все. Дякую за увагу. З повагою, Сергій М