Летний Совместный Выезд 11-12 августа 2018, Артёмовский залив, обсуждение, варианты, предложения

Тема в разделе "Совместные Выезды ХРФ", создана пользователем Serhio M, 05.07.18.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Serhio M

Serhio M

Ще раз здоровеньки були, шановні.
    Ось і наближається літній СВ, і що? А то, що підготовка ведеться. Розвідка доповідає(Особисто перевіяряв інформацію), що Місця на великій воді і на не дуже великій(Донець) майже всі зайняті. Так, невтішна інфа для тих хто хотів великої води, але треба дивится правді в очі: велика ватага галасливих форум'ян може завадити іншим відпочіваючим на великій воді, загалом відпочівають з маленькими дітьми. (Або вони нам заважатимуть:ag:). Як вже висловлювалися багато форум'ян в особистій переписці: Велика вода(Мартове) - це осінній СВ))).
    Тому важаю, що будемо проводити літній СВ на Байраку (Жека Хижак наче не проти, за невеличкий внесок на розвиток гарних ставків). Розумію, що хтось відмовиться, але ж їдемо не гацати на човнах, а перед усім душевно спілкувалися та розважатися, як це було на попередніх СВ(ну хоча б на яких я був присутній).
    Нагадую, що буде проведено турнір Бухалдон з тенісу(привезти з собою классний тенісний стілець може тока самашедший))) Муковоз), а також міні турнір з гри в Деберц під назвой "4к. баксів на попіл", а ще, як запропонував Жека водний волейбол, або наземний волейбол))). І як завжди смачнюча їжа від Майстер Шефа(соррі Андрюха, ну треба, треба). І якже без пісень під гітару від Пласідо де Муковоза))) та хорових підспівів форум'ян, подарунків від Іванича, та призів від спонсорів.
    Важаю, що буде цікаво.
    Ваші думки?
    З повагою,
    Сергій М.

Диксон, Likos, nemo и 7 другим нравится это.
  2. Реклама

Реклама

3. DieSSel73

DieSSel73

Я за любой кипишь....

4. Alex1978

Alex1978

Серега, давайте попробуем провести какой-то мини турнир связанный с рыбалкой?!:8:
    Фидер, спиннинг, поплавок?

5. Serhio M

Serhio M

Олексійю, привіт. Спроба проведення вже колись була, але багато форум'ян навіть не беруть вудки на СВ, і не через те, що прикладаються до чарки, а просто хоца наговоритися з друзями, яких давно не бачили. Я особисто, буду брати вудки, бо в мене два голоднючих до смажених карасів дітлахів - це Муковоз(який не ловить рибу) та Дизель(йому взагалі треба 8кілограмів:ai:))).
    Та ще важаю, що не наберемо кворум на турнір, бо всі рибалки різнопланові, хтось любить спін, хтось - фідер, хтось - поплавок.
    Рибацький турнір забере багато часу та розбредутся форум'яни по ставку, потім не збереш))).
    Це особисто моя думка. Але все обговорюється)))
    З повагою.

6. t@r@$

t@r@$

Та ну, это ж удочки надо будет тогда брать.

7. Alex1978

Alex1978

Ну прям затюкали:(:(:(
    Тогда будем :az::az::az:

8. Serhio M

Serhio M

Ні, Льош, не затюкали, я просто висловив особисту думку. Не було і гадки затюкати, правда))).
    Пити будемо, не без цього))). Але під душевне спілкування та інші конкурси)))

Marlboro, nemo и Временно недоступен нравится это.
  9. Alex1978

Alex1978

Я подумал о том, что если найдутся :an: (это по доброму), которые приедут в субботу рано утром, то до того как соберется весь честной народ можно несколько часов :8:

10. DieSSel73

DieSSel73

Как всегда... кто хочет рыбачит...
    Раз уж упомянули Донец, напомню всем о существовании прекрасной поляны в районе пос. Эсхар (народное название - Партизанская поляна). Места немеряно, уголок себе найдём.. Если постараться, то можно и в теньке прямо на берегу живописнейшей реки..

Marlboro, nemo, yura и 8 другим нравится это.
  11. t@r@$

t@r@$

Но там же комары лютые

nemo и Временно недоступен нравится это.
Статус темы:
Закрыта.