Був на річці Раті на вихідних так, як річка для мене нова, вирішив порозвідувати нові місця і вибрав маршрут довжиною +-10 км, аж до самого її впадіння в Західний Буг. Річка здивувала мене своєю величиною, не очікував такого від "малої" річки і силою риби ) Напевно швидка течія додатково тренує рибу, типу бігової доріжки в спортзалі Загалом, розвідав для себе багато нових місць, особливо по голавлю, а гарна погода і потужні покльовки риби доповнили цю "розвідку" Коротенький відеозвіт -
ПЕРШИЙ ВИЇЗД НА РИБАЛКУ з ночівлею 2019. Ловили коропа в селі Долиняни, Львівська область. Наживки були різні, але клювало тільки на хробака. тел. господаря озера 0673200920 Андрій.
Вторая часть рыбалки с ночевкой - ночная и утренняя. Клевало на червя, один карпик взял на макуху. Почти всю рыбу отпустили, оставили себе парочку на пожарку.
Був...Ловив...Скупався Попри високий рівень води, окунець був досить активний, тільки розмір не радував)) Окунь на палець не дуже тішив, а більшого я так і не зміг знайти...Але вдалось спіймати двох голавлів)) При спробі підняти першого на крутий берег, глиняний обрив трішки провалився під мною і вдалось відкрити купальний сезон по пояс в воді але +- 700 гр голавлик того вартував) Другий був трішки менший(+-500гр), але і не заставив мене скупатись) Коротенький відеозвіт -
Відеозвіт із останньої рибалки на маленькому дикому озерці у Львівській області. Покльовки карасів, жадний окунь і відпочинок від карантину))...Результат рибалки на цьому відео. Коротенький выдеозвіт -
Нарешті відкрив рибальський сезон 2021! ) Хоч зима і позволяла, проте вирвався на першу рибалку цього року лише нещодавно. Погода радувала - температура декілька градусів вище 0, практично без опадів, рідкі пориви вітру...Не радувала лише активність риби Пів дня проходив не отримавши жодної покльовки...але перша рибалка вона класна і без клювань, і я просто насолоджувався природою, річкою, повітрям. І вже під завершення вилазки клюнув перший окунець! Невеличкий, до 100 грам, проте приємний як ніколи Трішки дивно, бо всі роки відкриваюсь спінінгом першою рибою карасем а карась цього року що, був другою рибкою за день на цьому і завершив - відкриття сезону вдалось! Коротенький відеозвіт -
Відеозвіт із літньої рибалки спінінгом на дикому озері. Спека, рідкі, але жадні покльовки і нові снасті... Результат рибалки на цьому відео -