Фото нет. Парни, спасибо что вытянули! Давно хотел поиграть, уже соскучился по ракетке и мячику. Спасибо за игру! Рад был всех увидеть! Дали буде...
Доброго ранку, шановні. Сьогодняшнє тренування відбудеться з 15-00 до 17-30 у ТРЦ Фр.бульвар. Приєднуйтесь,якщо є час та бажання))).
о 15-00 буду стояти з паном Муковозом на вулиці біля входу в ШАТО ЛЕДО))) Якщо не встигнеш, підіймайся на третій поверх клуб "МЕТЕОРИТ", там є покажчики))). Ми будемо вже там.
Вечір добрий, шановні. Це знову я) Сьогодні в рамках підготовки до турніру Бухалдон був знову майстер клас від пана Ігора))). Підтримав нас сьогодні Дима Немо, який щойно закінчив технікум. Бо сказав, що не грав з часів навчання)). Але, судячі з його майстерності і вправності, випускний був нещодавно))). Ігор сьогодні просто знущався з нас. Нічого не могли зробити з майстером. Напевне перепади тиску, вітер не туди, і ще багато факторів - як на рибалці. Тренування тривають, бо вимога від спонсорів Бухалдону - видовищний турнір. Думаю все вийде. Бо дуже мені особисто кортить отримати сушарку))) Дима, Ігоре дякую за бій. Приєднуйтесь))) Ще трохи фото і дякую за увагу. З повагою, Сергій М
Здорово пограли!Я далека від спорту людина.І дійсно останній раз тримав ракетку в руках чверть століття тому.Але ж руки пам'ятають!І хоча виходило не все,мені теж здалося що я не безнадійний.А під кінець тренування взагалі став згадувати деякі свої награні з юнацтва комбінації.Отже ще кілька тренуваннь і може наберу хоч половину минулої форми. Дякую дуже хлопці за те що витягнули пограти! І хоча,виїжджаючи з паркінгу ФБ,я втрапив в невеличке ДТП,все одно в цілому не жалкую про проведений час!Ще раз дякую Ігорю та Сергію за чудову гру!