Очень красиво. Заметно - только учитесь с аквалангом, если нравится- будете нырять и на 50 метров со временем, это как магнит- манит и манит.
на самом деле я не учус - просто попробовал. я четко понимаю что практиковать у нас негде такоес таким эффектом.
Відпочинок, не відпочинок, але вихідний святковий день. З четвертої ранку я не на риболовлі, а зі своєю бандою на посіванні. Кожного року, це вже родинна традиція, я зі своїми козарлюгами обїжджаємо пів міста, до дідів, бабів, кумів та друзів з посіванням та вітаннями Навіть Шерхан просився з нами. Усіх ще раз з Василем та Старим новим роком!!! З повагою, Сергій М
Дуже вимоглива була вчителька (Світлана Олексіївна сш 37 Жуки), ще в далеких дев'яностих, хоча і розмовляю здебільшого російською, дуже люблю рідну мову. Головна організація в Києві та підрозділи в Дніпрі спілкуються виключно українською. Діти мої вже вільно спілкуються українською, російською, англійською. Молодший вивчає німецьку, а старший - французьку. Діти повинні в сучасному світі знати декілька мов, я також намагаюся не пасти задніх.
Всех с крещением)))) Было принято компанией повторить выезд прошлого года в Святогорск в лавры!!! Также как и в том году купались после службы , сразу в Северском Донце... ну и не много фото