п.Терновая (за Ольшанами)

Тема в разделе "Водоёмы Харьковской обл.", создана пользователем Пруд Терновая, 03.01.16.

Метки:
  1. Прапор_

Прапор_

Шановні рибалки! Багато запитань про нові додаткові обмеження у рамках карантинних заходів. Особливо в частині заборони відвідування прибережних зон і покарання
    Тут є правова колізія: визначення терміна "прибережна зона" в жодному з актів діючого законодавства немає. Не плутати з термінами "прибережно захисна смуга", "водоохоронна зона", "пляжна зона" тощо - це інші терміни та їх немає у законах та підзаконних актах щодо обмежувальних заходів у зв'язку з COVID-19. Що саме мали на увазі в постанові КМУ 211 - незрозуміло
    А згідно ст. 19 Конституції України "органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України."
    Тож як такого порушення тут немає, оскільки здійснення любительського рибальства на берегах водойм не є "відвідуванням прибережних зон" і не є підставою для складання протоколу та стягнення штрафу. Бо за те, що не визначено законодавством, правоохоронці штрафувати просто не мають права і будь-який суд це підтвердить. Отже деюре нам рибалити не заборонено ⚖️
    Тому, друзі, бережіть себе і оточуючих - тримайте дистанцію, будьте з масками, не забувайте про гігієну, не вживайте алкоголь (знижує імунітет) ☝️ А також не забувайте про нерестову заборону і норму вилову.
    Всім 36,6 ° і НХНЛ
    P. S. Для відома - любительське рибальство під час карантину навіть в США у Нью-Йорку не заборонено, де епідемічна ситуація набагато гірша, але з відповідними обмеженнями ☝️ https://www.wkbw.com/.../covid-19-fishing-season-not...

jktu777, nemo, Шапран и 8 другим нравится это.
  2. Реклама

Реклама

3. Пруд Терновая

Пруд Терновая

Просто фото с окраин пруда.

11.jpg 20200411_074330.jpg 20200411_141456.jpg 20200411_142348.jpg 20200414_133246.jpg

4. MSI

MSI

Красотища , в том году у вас взял одного такого красавца

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

5. Vlad_St

Vlad_St

Кучерявый, nemo, AnDRey22 и 2 другим нравится это.
  6. Пруд Терновая

Пруд Терновая

И это правда. А вообще я Влада давно знаю и уважаю, хоть он иногда бывает дерзок в своих высказываниях. С ув.

7. Голозуб

Голозуб

Сом красавец, но лично доводилось видеть (а одного и брать подсаком;)) поболее экземпляры на Терновой. Мне аж интерес, какие там монстры плавают?
    Минутка воспоминаний приятных, с весны 2019:ah: (11+кг)
    IMG_0276.JPG IMG_0281.JPG

На видео я не сдерживал эмоции, потому осторожно:rolleyes:

рыбась, Одиночка, Ksio и 13 другим нравится это.
  8. alexdobrik

alexdobrik

Добрый день пруд работает!?на майские можно к вам приехать порыбачить!?какая у вас сейчас цена и нормы вылова ...спасибо!

9. Гак

Гак

Я думаю это вам поможет- http://prud-ternovaya.ucoz.net/index/pravila_rybalki/0-9

10. Аstel

Аstel

11. Valera76

Valera76

Здраствуйте,Виктор Алексеевич Вы уже открылись?