п.Хотомля (Печенежское вдхр.)

Тема в разделе "Зимняя рыбалка", создана пользователем Demko, 04.01.17.

1. Рыбак и рыбачок

Рыбак и рыбачок

2. Реклама

Реклама

3. Рыбак и рыбачок

Рыбак и рыбачок

мурчелага нравится это.
  4. мурчелага

мурчелага

Только что приехал с Бугра,погода целый день -порывистый ветер,дождь который плавно перешёл в снег,короче --шикарная.Ноги промокли,снежная каша с водой везде.Улов конечно слабоватый-11 хвостов за целый день.Глубина 6.5м,в основном плотва,брала на медовый Кук ,на мармышку -окунь,ерш .

Ингвар, DieSSel73, Alex1978 и 9 другим нравится это.
  5. Serhio M

Serhio M

Здоровеньки були, шановні форум'яни!
    Тільки повернувся з рибалки.
    Як кажуть: "Дурнуватим немає спокою". Так і я та моя "молодая команда" (валідольщики):ag: все таки вирішуємо їхати. Весь тиждень моніторили прогноз погоди та всіляки інтернет прогнози щодо кльову. Ну дідам нічого робити. Я в таке не дуже вірю. Мій друзяка нажаль зліг з хворобою, тому їдемо втрьох - три хлопчика 38, 69 і 85років:ag:. Дуже сумнівався, бо це велика відповідальність, якщо щось трапиться, можеш розраховувати тільки на себе.
    Приїхали на наші берізки не першими. Попереду стояв Доблік та розмірковав чи взагалі їхати, бо все заметено снігом. Не вагаючись, вмикаю чарівний ричажок та розбиваю колію. Клас, яку насолоду відчуваєш, коли машина їде туди куди хочеш та можеш.
    І ось нарешті, не порушуючі технологічний процес, по 25крапель та ми на льоду. Лід тонкий дуже, більше трьох не збиратися:ag:. Мені здається, що квітень ще будемуо зустрічати на зимовій риболовлі. Дорогу протоптапно та як в дуже відомому радянському кіно крок вправо, крок вліво і ти по майже по коліно провалюєшся.
    Вперше за 5років поставив палатку стареньку але дуже вмістку. Колись в ній 5чоловік снідали-обідали:)
    20180317_060050.jpg старшенький теж засів в бублика, а ось середнінький, весь день пробігав по лунках, каже, навіть труси мокрі були. Бо його підвів інтернет ось так:ag: і палатка начебто йому не потрібна.
    Я при такій погоді виходив з палати тільки до вітру, про біготиння по лунках не було й мови. Давненько по такій погоді не рибачив.
    Після фіаско минулого тижня. Сідаю на 8.5м. І не прогадав. Дві лунки. Мотиль. Знизу гачок трохи вище дрібна мормиха, як завжди. І одразу прерший мегасудак. Ну дежавю:ag:. Але потроху десь о сьомій почало клювати. Багато дрібної густери відпускав. Деяким рибкам не пощастило. Кльювало загалом більше на стоячку на верхню мормиху всім відома хотімлянська плотва. І краще на яскраво сріблясту, на золоту гірше. З дна проскочило пару-трійку непоганих підлящиків. З 11 до 13 години дуже слабо. А десь з 13 почалися "чорні каміння" . Однак середнінький хлопчик, пробігавши цілий день на вулиці, заскавучав, що промокли ноги і вже лихоманка б'є. Терміново збираємося та додомку, бо за своєї зухвалої дурості трохи підвів.
    Виходячі з льоду, бачимо картину як везуть якусь людину на санчатах, а на п'ятаку стоїть щвидка допомога, на зустріч нам іде двоє поліціянтів з автоматами. Біднесенькі в ботинках поперлися майже на середину водойми до скупчення рибалок. Поцікавився у водія швидкої що трапилось: "Зелений змій. Нажралися так, що побилися дуже. Одного доперли на санчатах і лікарі рятують. А за іншим пішли поліціянти. Чи живий, чи не живий не знаю".
    Доречі, така інформація. Не дай Бог трапиться якесь лихо на льоду зі здоров'ям, то лікарям та водієві категорично заборонено при будь-якій ситуації виходити на лід. Тому санчата та друзі рибалки повинні доперти на берег. Я такого раніше не знав.
    Доїхали додому без пригод, навіть ще встиг машину помити в гаражі.
    Додам трохи фото, їх небагато, бо погода сьогодні швах.
    20180317_060058.jpg
    20180317_081400.jpg
    20180317_111802.jpg
    20180317_140143.jpg
    І ось такі міни трапляються. :aq:
    20180317_060113.jpg
    Дорога краще чомусь не стала, тільки води на ній сьогодні ну дуже багато.:)
    На все добре!
    З повагою, Сергій М.

Роман, ВанЁк, Peregar и 82 другим нравится это.
  6. wash

wash

Щиро дякую за звiт.Гарний слог i багато цiкавих нюансiв.

DieSSel73, Marlboro, Likos и 5 другим нравится это.
  7. Grach

Grach

Поехали и мы сегодня на Костабраву. Пополнили запас балансирчиков. мотыля я на всякий случай взял.Морозец, передвигаться по льду комфортно. если б ещё не такой ветер. Расположились недалеко от пингвинария, может кто увидит свою палатку...
    SAM_9308.JPG
    Мою палатку ветер сложил, эти стояли...
    SAM_9306.JPG

Вовчик сегодня слабовато отловился, а я вобще никак...
    SAM_9299.JPG
    Рыбка сразу становилась свежемороженной..
    SAM_9298.JPG
    У меня на балансир , только окушок..
    SAM_9296.JPG
    После вылова вот таких трофеев , я спрятался в палатку.
    SAM_9303.JPG
    SAM_9305.JPG
    В палатке с 8 метров, словил несколько густерок . окуня ... и хозяина .
    SAM_9300.JPG

SAM_9313.JPG
    Выходил иногда побалансирить, но после 2-х потерянных приманок с 0 результатом. решил больше из палатки не выходить . Вспомнил про обещанную раннюю весну, про птичек которые прилетели, дышал, слушал как красиво поют вороны - любовался вобщем природой!!! Походу сегодня был не мой день! Всем нхнч!!!

Swag, Роман, ПлюсОдин и 88 другим нравится это.
  8. Голозуб

Голозуб

несколько дней нет отчетов:(
    люди, скажите хоть какова обстановка на льду в районе Хотомли? Снег держит или нет?

9. Shura70

Shura70

Так лед держит-а снег проваливаеться...С утра завтра приморозит-дойти будет комфортно-а когда пойдет плюс после обеда-будет местами проваливаться...

Голозуб нравится это.
  10. t@r@$

t@r@$

Олег, ты на видео делаешь такую мягкую подсечку/подъем. Как у тебя нервов хватает?

Oleg_ST, Airfly и Бодя 1989 нравится это.
  11. cuba1968

cuba1968

P80323-053617.jpg Окуни_окунечки.
    Ч. 3 Заключительная.)
    Арбузики . Мои. P80323-154230.jpg P80323-083457.jpg P80323-095907.jpg
    И бигфиш сегодня у товарища.)
    IMG-63e5f77ebe4b2c7d72d477fba05cbe31-V.jpg P80323-113851.jpg

Последнее редактирование: 23.03.18
    Swag, VaD1M, Axell и 57 другим нравится это.