Давно не пользовался, по причине 4х летнего отсутствия внедорожника Сначала лучше сходить посмотреть Оба спуска подъема были так себе С местами очень глубокой подмытой колеей Клиренс нужен не менее 25 см и понижайка Внедорожник не путать с паркетником Хотя сейчас сухо, можно по вершкам проехать
Летом 22 года я там ездил и поворачивал возле кафе, и там можно было проехать Жалко конечно что въезд перекрыли и я думаю что это не законно, но будем пробовать новые пути -) я думаю что на pajero sport 2 я проеду
ці ноги ростуть або з лісників, або з адміністраціі заповідника Гомільшанські ліси. Десь році в 2010му встановили шлаНгбаум та перекопали. Хтіли робити чи то контрольоване, чи то платне відвідування. Ну а потім катавасія з мостом. останній раз я там лазив взимку - таблички "міни" дуже дратували. Не знаю, чи познімали чи ні.
Доброго дня всім!скажіть хто був на дінці район мохнач зідьки як справи з рибкою,та чи несе траву ?буду дуже вдячний
Доброго дня! Був на вихідних. Рибка покльовує, але трави несе дуже багато, постійно приходиться перезакидувати..