Вова, так то оно так, но я на рыбалке уже больше месяца не был. Поэтому и закрыл грибной сезон чтобы в рыбалку окунуться с головой. Но смотрю такие фотки выставляют грибники, что так и тянет обратно в лес.
Вчерашняя грибалка, возможное закрытие сезона))) . Полтора кг набрали (немного за кадром осталось). Вес исполина 420 грм, правда шляпка, червивая
Вітаю, шановні. В неділю теж невеличким дружнім колективом вибралися на тихе полювання. Раненько приїхали, були першими в лісі. Мороз -1. Під ногами хрумкотить, гриби вже підморожені, але ще залишили і нам трохи суботні грибники. Білих не бачіли. Поляки. Хтось збирав опеньки, зеленухи, я знайшо ще гливу (не знав як українською буде "вешенка") Але мені не дозволяють такі "поганки" до дому приносити - тільки білі, польські або маслюки. Пробігавши по низинах там де завжди було ого-го, змінили тактику. Грибочки позбігалися всі на пагорби. Грибний, дуже грибний сезон, для себе закрив. Надихалися, находилися, наспілкувалися Ну і трохи фото Дякую за увагу. З повагою, Сергій М.