Молоді, здорові, морди хоть цуциків бий. А поховалися, як щури в нори. А що відчуває один наш колега, батько? У ньго син та онуки в Маріуполі? Від того, що творять там "руськіє", з розуму можна зійти. А йому як? Теж на рибалку їздити? Та набивати торби риби (та ще й розміром, який заборонений законом) так як це робите Ви?
До адмінів сайту. Я приношу свої вибачення, але по іншому не можу. Якщо вважаєте, що я порушив правила ХРФ, можете мене забанити. Але я маю повне право, як громадянин України, висловлювати свої думки. Ми живемо в демократичній країні!
Тобі не соромно за свої слова ? В той час коли наші захистники гинуть у боях з ворогом, ти не зважаючи на війну, виставляєшь недоречні пости. Ладно мені під 70 років, хворі ноги та гіпертонічна хвороба. я як що прийдеться візьму в руки зброю ... а ти тут рибалка , рибки ...тьфу ! 5-та колона.
Вот мне интересно кто-то из тех кто тут льют говно на людей воюет? Или только на диване по клавиатуре?
И я не военный. Мне в этом году 59. Фото для тех, кому интересно. И немного лирики для невоенных санчесов и вовуликов. Крысы вы, и всегда были крысами.