В темі кулінарії вже писав. Якщо треба то треба). Рибацька солянка. Для приготування необхідно : Вода – 4-5 л., Риба бажано декілька видів, Картопля – 4-5 шт., Цибуля - 2 головки., Морква - 1-2 шт.. Гриби - 0,3 кг., Солоні огірки– 2-3 шт., Томатна паста – 2 ст.ложки, Розсіл з огірків– 1 стакан, Оливки/маслини(без кісточок) – 1 банка, за бажанням, Вершкове масло – 50 гр., Лимон – 1шт., Сіль, перець чорний, перець горошком, паприка молота, лавровий лист, зелень. Готуємо так: Чистимо рибу якщо є ікра також добавляємо в солянку. Чистимо і варимо картоплю, додаєм лавровий лист, перець горошком, сіль. Поки картопля вариться готовимо заправку. Дрібно ріжемо цибулю, солоні огірки полосками і обсмажуємо на сковорідкі на вершковому маслі, після чого додаємо терту моркву і ще трохи смажимо, потім додаєм томатну пасту і розсіл, потім порізані гриби, і тушкуємо хвилин 5-7. Додаємо заправку до картоплі, далі перець молоту паприку, при необхідності підсолюємо, коли закипіло додаємо рибу, порізані маслини чи оливки і доводимо ще раз до кипіння, прибираємо з вогню. Добавляємо порізаний без шкіри лимон, даємо настоятися хвилин 10-15. Зелень за смаком.
І в продовження теми. Саламур з вершковим маслом. До Ухи та інших рибних страв. Стручок перцю червоного та 2-3 зубка часника подрібнюємо, додаємо шматочок вершкового масла, одну столову ложку оцту, і все заливаємо щойно звареною юшкою Ухи. Можна додати зелень за смаком. Перемішуємо і даємо настоятися. Приправляємо Уху за смаком.
Доброго времени суток! Спасибо всем за информацию. Сегодня 6.02 был в Мартовом. Заход- выход норм. Лед за день не пострадал. Это радует. Воды на льду нет, все замерзло, правда скользко. По клеву у нас грусть