Только с рыбалки...

Тема в разделе "Зимняя рыбалка", создана пользователем Иваныч, 01.01.17.

  1. Владимир84

    Владимир84

    Регистрация:
    07.04.13
    Сообщения:
    4.645
    Вчора клювало гірше, але трохи умовив. Рибна солянка то є дуже смачно.

    IMG_20240128_140244.jpg IMG_20240204_181950.jpg IMG_20240205_112144.jpg IMG_20240205_112214.jpg
     
  2. Реклама

    Реклама

    Регистрация:
    06.01.12
     
  3. Серж

    Серж

    Регистрация:
    26.01.11
    Сообщения:
    1.768
    Добрый день. Рецептом не подитесь? Выглядит аппетитно.
     
  4. Владимир84

    Владимир84

    Регистрация:
    07.04.13
    Сообщения:
    4.645
    В темі кулінарії вже писав. Якщо треба то треба).
    Рибацька солянка.
    Для приготування необхідно :
    Вода – 4-5 л.,
    Риба бажано декілька видів,
    Картопля – 4-5 шт.,
    Цибуля - 2 головки.,
    Морква - 1-2 шт..
    Гриби - 0,3 кг.,
    Солоні огірки– 2-3 шт.,
    Томатна паста – 2 ст.ложки,
    Розсіл з огірків– 1 стакан,
    Оливки/маслини(без кісточок) – 1 банка, за бажанням,
    Вершкове масло – 50 гр.,
    Лимон – 1шт.,
    Сіль, перець чорний, перець горошком, паприка молота, лавровий лист, зелень.
    Готуємо так: Чистимо рибу якщо є ікра також добавляємо в солянку. Чистимо і варимо картоплю, додаєм лавровий лист, перець горошком, сіль. Поки картопля вариться готовимо заправку. Дрібно ріжемо цибулю, солоні огірки полосками і обсмажуємо на сковорідкі на вершковому маслі, після чого додаємо терту моркву і ще трохи смажимо, потім додаєм томатну пасту і розсіл, потім порізані гриби, і тушкуємо хвилин 5-7. Додаємо заправку до картоплі, далі перець молоту паприку, при необхідності підсолюємо, коли закипіло додаємо рибу, порізані маслини чи оливки і доводимо ще раз до кипіння, прибираємо з вогню. Добавляємо порізаний без шкіри лимон, даємо настоятися хвилин 10-15. Зелень за смаком.
     
  5. Владимир84

    Владимир84

    Регистрация:
    07.04.13
    Сообщения:
    4.645
    І в продовження теми.
    Саламур з вершковим маслом. До Ухи та інших рибних страв.
    Стручок перцю червоного та 2-3 зубка часника подрібнюємо, додаємо шматочок вершкового масла, одну столову ложку оцту, і все заливаємо щойно звареною юшкою Ухи. Можна додати зелень за смаком. Перемішуємо і даємо настоятися. Приправляємо Уху за смаком.
     
  6. Vikvas

    Vikvas

    Регистрация:
    20.12.18
    Сообщения:
    17
    Доброго времени суток! Кто был в Мартовом, как заход-выход? Заранее спасибо!
     
  7. Гарпун

    Гарпун

    Регистрация:
    08.03.15
    Сообщения:
    84
    Был в МартовОЙ в воскресенье, заход отличный...
     
    Vikvas нравится это.
  8. Vikvas

    Vikvas

    Регистрация:
    20.12.18
    Сообщения:
    17
    Спасибо!
     
  9. AndreyMeddok

    AndreyMeddok

    Регистрация:
    24.01.24
    Сообщения:
    9
    В воскресенье были, на выходе попроваливался лёд, можно набрать сапоги, смотрите под ноги!!!!
     
    Vikvas и gardrad нравится это.
  10. Vikvas

    Vikvas

    Регистрация:
    20.12.18
    Сообщения:
    17
    Доброго времени суток! Спасибо всем за информацию. Сегодня 6.02 был в Мартовом. Заход- выход норм. Лед за день не пострадал. Это радует. Воды на льду нет, все замерзло, правда скользко. По клеву у нас грусть
     
    Роман, gardrad, Серж и 8 другим нравится это.
  11. Владимир84

    Владимир84

    Регистрация:
    07.04.13
    Сообщения:
    4.645
    Клює слабо. Омлет на таганку набагато смачніший ніж вдома на газовій плиті))).

    IMG_20240206_144115.jpg IMG_20240206_144148.jpg IMG_20240206_144236.jpg