Учился и рос среди таких, но до сиг пор мне не понятно от куда.... от куда столько в них жизни и силы духа...
Турецкий мальчик - сирота, который пошел в школу на собрание для родителей и попросил учителя послать письмо Президенту Турции Реджепу Эрдогану, с просьбой прийти на родительское собрание в роли его отца. Учитель, действительно отправил такое письмо, но сказал мальчику, чтобы не обижался, если тот не сможет приехать, потому что он очень занят и у него очень много дел... Каково же было удивление присутствующих, когда Президент прибыл в школу и сказал, что он будет присутствовать на собрании отцов, так как является опекуном этого мальчика. Спасение одного ребенка не изменит мир, но мир навсегда изменится для этого ребенка. http://umma.ua/ru/news/world/U_prezidenta_Turtsii_vnezapno_poyavilsya_eshche_odin_sin/30629
"Бiйцям АТО присвячую" Ні, це не сон. Війна менi не сниться. Вона завжди зi мною поряд ходить. Це як прокльон... Кричу я: "зупиніться!" Та всi мої слова, як марево, нікуди не доходять. Ні, це не сон. Таке в житті буває. Вчорашні друзі стали гірше ворогів. Коли один у другого стріляє, А той лише свою країну боронив! У цьому місті я як в пеклі, Хоча й на рідний я землі. Навколо ті бої запеклі І вороги навколо мене злі. Тільки задля одного наші серця б'ються. Лише задля одного я живу! Ворог сильніше, але українці не здаються! І я схиляю перед вами голову свою. Немає слів таких, щоб я могла сказати. Немає дій таких, щоб висловити вам. Немає слів таких, та ви повинні знати, Що я вам зобов'язана життям! Знущання, весь цей жах і сльози мої, муки - Усе це я вже більше року виношу. Та найважча кара - з Україною розлука. І про одне й те саме кожен вечір Господа прошу! Щоб врятував Він мою маму - Україну, І щоб солдат, наших Героїв, Він беріг, І щоб мене зберіг від постріла ворожого у спину, І упокоїв души тих, хто в боротьбі поліг... Нехай і так, погана в Україні влада. І в окупованому місті серед ворогів, із болем, дивом виживаю. Але я все пройду! Інакше - зрада! За Батьківщиною і в пекло я...пошкандибаю.. Евгения Данилевская, Енакиево, Донецкая область. http://vk.com/wall-52555140_39899