Доброго дня ! Вирішив сьогодні трохи відволіктися та провітрити мізки з нервами. Майже 5,5 км в одну сторону пішки і потім в іншу, прогулявся на славу. Погодка сьогодні супер, річка та природа супер. Подивився на воду, річка трохи мені нагадала річку на котрій я в Харківській області ловив сазанів, даний участок річки дуже нагадує ту річку... аж якось в перші хвилини десь у сердці защеміло, нахлинули спогади, трохи зажурилось якось аж, ох як приїду до Харкова, мабуть тиждень не буду вилазити з рибалки... Місцеві кажуть що з Дністра риба тільки почала заходити, і сказали що через недільку другу буде кращій, кльов... Ну трохи відпочив, змінив обстановку, побачив як ворушиться поплавок, побачив як люди ловили щуку, при мені зловили десь 1,5 кг, і тепер знову "в бій" з мішками і не тільки! Ось якось так, і з вами поділився трохи позитивом. Всі "гіганти" були відпущені в рідні краї!)
Слава Україні!! Вынужден повториться. Прошу максимальный репост и помощи по возможности. Потребность в наколенниках большая, финансов не хватает. Проект не коммерческий. Наколенники не продаются, а передаются БЕСПЛАТНО в подразделения ТРО. Но, оплату трудов швей, закупку материалов ни кто не отменял. Времена не простые, всем это понятно, но, "курочка по зёрнышку..." и Україна переможе!!! По ссылке подробная информация. За ранее спасибо. https://www.facebook.com/100003865849359/posts/2305294782942694/?app=fbl
Всем привет. отчет по финансам по ссылке https://docs.google.com/spreadsheet...ouid=114982796239723288538&rtpof=true&sd=true на данный момент в работе 350 пар (ЗСУ, Азов, ТрО). из них 150 пар уже оплачено. осталось насобирать на 200 пар
Це хіба взяти вудочку, то таке, щось типу психологічної допомоги... після того як наслухаєшься в волонтерському центрі, трохи природи і рибалки то що лікар прописав, за майже півтора місяці два рази ходив до води з вудочкою... Звісно зараз не до повноцінною рибалки, та і якось не час сидіти цілодобово на березі, потім розважимося по саме не хочу. Уявляєте скільки риби буде в річках... всі, або майже всі зайняті, риба відпочине, підросте, ото сазани та ліщі будуть... але то буде потім!
А на что рука поднимется,вам не надоело упрекать кого то? Может для кого то это маленькая возможность хоть немного отвлечься,а не быть в депрессии,так нет же вам надо упрекнуть. Может у кого то есть такая и не только возможность такая.