Хочеться сказати нашій владі, якого біса в Україні такі маленьки пенсії, я не можу нагодувати хлопців в ВСУ, хочеться всіх нагодувати, але якось не виходить, аж зла не вистачає....
Я вот так думаю ... что лучше я перетерплю малую пенсию . и даже буду отдавать часть пенсии на нашу оборону, армию...только бы быстрее раздавить кацапскую гадину... СЛАВА УКРАИНЕ !
Це так, це не навіть не заперечується, але почуття що ти не можеш допомогти всім, або більшості, розриває з середини...
Спасибо Сейчас любая помощь актуальна. Если кому-то нужно,давайте информацию: Эвакуация с Северной Салтовки и Салтовки 0660798566 Борислав В первую очередь инвалиды,люди с ограниченными возможностями, семьи с детьми/
Больше востребованы турникеты. С NATO-вскими САТ беда-поставщики требуют официальный запрос с мокрой печатью И это из боевых частей. Бюрократов везде хватает. Во Львове ребята развернули собственное производство. Закупил опытную партию для тестирования в реальных условиях. Если одобрят,дам контакт для связи. Может кому-то будут нужны.
Вірш батька мого колеги Височанского Константина, дуже сильний вірш, настільки сильний що "вкрав" його з сторінки колеги... Дума про Україну. Мій сусід молдаванин, Поляк і татарин - Всі ж люблять Вітчизну свою. І я, Українець, Як матір єдину, Люблю Україну мою. Вона ж бо красуня, Природи пестуня, Вона ж працювита І талановита, Вона ж бо багата Не тільки рудою, А і славою, міццю, Душею людскою. Багатством своїм І своєю красою Давно ворогам Не давала спокою: І шляхтич пихатий, Бусурманин завзятий, І німчина проклятий - Кидались до бою. Гірко жилось тобі Довгі роки тяжкі В підневіллі моськовськім, В стражданні. А що прийде твій час Говорив наш Тарас, Той, що бачив тебе У світанні. Бо його заповіт Пролунав на весь світ, Запалав, як маяк, Розриваючи мрак. Сотні років тому Через рабства пітьму Звав до бою за волю Та за кращую долю. Тебе, наш Світоч, поховали, Кайдани рабства розірвали І зажили в сім'ї великій, В сім'ї вольній, новій, Споминаючи Пророка "Не злим, тихим словом..." Але скажений звір - зависник Хижацьку пащу роззявивши Посіяв океани втрат - Руїни, голод, смерть, знущання й сльози Людям безвинним зчинив кат. І в людожера обернувшись Напився крові немовлят, І його вовчий апетит Зродив злочинний геноцід. На все, що створено віками - На мирне житло, божі храми Й майбутні світлі плани, Все, що лежить не по-москальски Закути хоче у кайдани. В історії народів є чимало Людей оскаженілих і страшних. З них найстрашніші - Ірод, Гітлер І путін також серед них. Вбивати й цілі нації - Для перших двох була мета. З цих пір незримо промайнули Всепрогресуючи літа. І третій виродок підрісши, Віддав смертельний свій наказ. Щоб потопити в крові весь народ, Таке міг сотворити без вагань, Лише кацапський повний ворожнечі ідіот! ЗЛАМАЄШЬ ЗУБИ, ПОТВОРА НЕНАЖЕРЛИВА! Твердиню Слави, Волі, Честі Бандитові не подолать! Непереможний Синьо-жовтий Із рук Героїв не віднять, А над уламками московії піднять! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ! Вірш Іларіона Височанського. 11.04.2022
После самых страшных и тяжелых дней поста Страстной недели пришла Светлая Пасха, обязательно придёт и праздник Победы Жизни над смертью. Так было и так будет всегда. Наша воля к жизни победит ту смерть, которую несут на нашу Украинскую землю роZZийские нехристи и нелюди! Христос Воскрес!!