Если кому-то нужна моя помощь (врачебная) обращайтесь. Звоните 0506320884 Алексей Постараюсь проконсультировать как по телефону так и видеозвонки Вайбер или телеграм
На уровне подсознания, всегда казалось Что нацики живут на Западной Украине Сейчас посмотрел в зеркало, а нацик прямо там
Уважаемая администрация форума обращаюсь к Вам. Закройте пожалуйста отчёты о рыбалке и про другую развлекуху. Выскажите на всеобозрение свою позицию. Нет места отдыху до Победы Украины!!!!!
Учора кацапня "гарно" жарила по Харкову... Вибух в танковому уч. потряс навіть нас, ТЕЦ 5...мій пес не знав в яку щилину залізти . Спочатку над нами на низькій висоті пролетів , як я розумію, штурмовик і скинув бомбу на училище... Вибух був сильний , на горіщі повилітали дверцята , не знаю як вікна витримали ...штукатурка у піогребі сипалася на голову. і Інтернет в мене пропав ... недавно тільки відновили . Підараси кацапські ніяк не зупиняться, Арт обстріли з реактивних установок по місту у них вже норма. Мешканці Харкова гинуть кожен день ...Прийшли "визволителі" щоб "визволити" рускомовний Харків від нациків. Не знаю , як кому ... але я кацапам цього не пробачу до смерті. ніколи ... Щоб їм пусто було, щоб їх чорти забрали щоб їх пиздили по усьому світу...СЛАВА УКРАЇНІ !
А мне вот интересно почему до сих пор нет ударов по российским городам почему мы все принимаем на себя.